Offside 3-2017 i butik.
Prenumerera idag!

Toppning i unga åldrar, tävlingsförbud upp till tolv års ålder, slopade »Elitläger« … svensk fotboll håller just nu på att lägga om kursen och vi har tagit ett brottargrepp på temat ungdomsfotboll. 70 fullmatade sidor om allt från fotbollsföräldrar till Gothia Cup. Dessutom har vi hängt med Elfsborg under våren, träffat Nilla Fischer inför EM, pratat med Håkan Ericson om guldet 2015 och skrivit om Francesco Tottis 24 år i Roma.

Tävlingsförbud har införts, Elitläger ratas … Vi dyker ner i en fråga som kan förändra förutsättningarna för flera framtida generationer.
Med hjälp av 15 bilder från guldsommaren 2015 minns förbundskaptenen Håkan Ericson en ­mästerskapsbedrift som han hoppas upprepa i år.
På kort tid har Nilla Fischer blivit landslagets ledare både på och utanför planen.
Vi tackar för en unik tid och minns anekdoterna, statistiken och svenskarna som kan förklara fenomenet Francesco Totti.
Offside åkte till Borås för att prata framtid med Elfsborgs tre tyngsta beslutsfattare.

Om Offside 3-2017
I detta »Supernummer« fokuserar vi på ungdomsfotboll. En mystisk berättelse om några pojkar som tävlade i Gothia Cup 1990, en stor granskning av tävlingsförbudet och fotbollsföräldrarna som ställer till det, ett besök hos en skånsk familj som uppfostrats i fotbollen och dramat bakom U21-guldet 2015. Men Allsvenskan då? Jo, vi har bland annat intervjuat AIK:s Kristoffer Olsson, hängt runt i Elfsborg och träffat Tabitha Chawinga. Och inte att förglömma: en matig genomgång av Tottis 24 år i Roma. Dessutom har vi en lång intervju med Nilla Fischer – ledaren som tagit allt mer plats utanför planen.

Medverkande
Anders Bengtsson, Victor Bomgren, Henrik Lenngren, Sofia Lindholm, Daniel Nilsson, Johan Orrenius, Oskar Sonn Lindell, Axel Vikström, Henrik Ekblom Ystén och Kristofer Öste.

Innehåll
Ungdomsfotboll · Totti · Elfsborg · Nilla Fischer · Familjen Brorsson · Kvalbråk Kristoffer Olsson · U21-guld · Robin Söder · Fotbollsmat · Wettergren