Annons

 

Vi har hört mexikanska supportrar vråla på Luzjnikistadion, vi har sett Ola Toivonen göra mål på Manuel Neuer och vi har åkt vilse i Moskva. Vi har sett dansk gåfotboll, vi har hört att maten på Fifaarenorna ska vara bra och vi har sett Ronaldo både filma och göra mål. Bilköer, mygginvasioner och dopp i Svarta havet. Vi har sett Andreas Granqvist göra två VM-mål och vi har fått rapporter om tafsande supportrar i landslagströjor. Vi har blivit ledsna av den rasism som riktats mot en svensk spelare och vi har drabbats av magsjuka. Sprungit in i glada pensionärer i blågult och sjungande supportrar. Kannor på och tröjor av. Träffat mängder av trevliga ryssar och några arga. Pratat med pigga peruaner och ledsna iranier. Noterat en tjetjensk diktator på länk i den ryska statstelevisionen och tuggat på kycklingfiléer som varit rödare än Stalin. Umgåtts med stressade journalister och hängt med en avslappnad senegalesisk presskår. Vi har sett en säkerhetsansvarig starta ett bråk och och vi har suckat när John Guidetti skjutit ogenomtänkt. Vi har varit på plats när Sverige vunnit Grupp F, när man gjort lika många mål i en match som man lyckades göra på de sex tidigare. Vi har blivit förvånade.
Vi har känt oss stolta över Jimmy Durmaz.


Vi beklagar, men du har gått in i väggen. Dessbättre är det bara en betalvägg.

Merparten av vårt material är öppet bara för våra prenumeranter (som gör det möjligt för oss att existera). Nu hoppas vi på dig också!

Som prenumerant får du:

  • Sveriges mest prisbelönta magasin i brevlådan varannan månad.
  • Fri tillgång till alla nummer digitalt samt färska artiklar som bara publiceras på hemsidan.
  • Fri bindningstid.

Dessutom får du rabatt i vår webbshop och inbjudningar till releasekvällar samt förhandsvisningar av både film och teater.