Annons och marknad

Offside är fotbollsmagasinet som förde in ett nytt sätt att berätta om sport. Tidningens berättande och djuplodande journalistik, där reportrar och fotografer besöker gärdsgårdsserier och superstjärnor med samma nyfikenhet, har följt fotbollsvärlden med oförvanskad hängivenhet sedan år 2000.

Varje nummer av Offside innehåller Sveriges mest välskrivna, djupgående och initierade fotbollsreportage. Du kan även testa Offsides podcast som har över 30 000 nedladdningar per avsnitt, och du kan synas genom samarbeten kring events och våra välutnyttjade nyhetsbrev.

Offside har 68 000 läsare (Orvesto 2017:2). Offsides typläsare är en välutbildad och högavlönad man boendes i en storstadsregion. Förutom ett gediget intresse för sport, som besökare av sportevenemang, som tv-tittande och som utövare, spenderar de pengar på semesterresor, nöjen och kläder.

När 40 000 människor rankade 240 tidskrifter placerades Offside på första plats i kategorin »Helhetsbetyg« (Orvesto QRS 2013).

Kontakta nils.vesterlund@offside.org, henning.wideberg@offside.org eller lasse.nerbe@offside.org för en förutsättningslös diskussion.

LÄMNA ANNONSMATERIAL TILL OFFSIDE

Annonsmaterial skickas till annons@offside.org.

Tidningen trycks 175 linjers raster vilket innebär att allt material bör vara i 350 ppi. Tidningen trycks helt i färg 4+4.

ICC-profil samt joboptions kan laddas ner via länkarna nedan.
Tänk på att tidningen är limbunden så att bunten slukar cirka 10 mm.

Ladda ner filer

pdf

Offside prislista 2018

Utgivningsplan och materialspecifikation för print och banners.

Ladda ner [pdf]
zip

icc-profil

Ladda ner [zip]
zip

joboptions

Ladda ner [zip]

Kontakta oss

Nils Vesterlund

Försäljnings- och marknadsansvarig

Henning Wideberg

Försäljnings- och marknadsansvarig

Lars-Inge Nerbe

Försäljnings- och marknadsansvarig

Hanna Karlsson

Marknadskoordinator