Dags för Offside Live

För snart fem år sedan spelade vi in det första avsnittet av Offsides podcast. Det vore lögn att påstå att vi var nervösa, vi tänkte aldrig att det skulle bli särskilt stort. Vi såg det bara som en rolig möjlighet att som två kompisar prata om sådant som inte riktigt fick plats i tidningen. Efter bara några avsnitt märkte vi dock att många gillade att lyssna och i dag är vi en av de mest populära sportpoddarna i Sverige med 35 000–40 000 lyssnare varje vecka.

Nu tar vi steget till scenen. I en föreställning med Allsvenskan som bärande tema.

Just precis: en föreställning! Med Allsvenskan som bärande tema! Låter det knäppt? Pretentiöst? Håll åtminstone med om att det låter nytt.

Detta är alltså ingen tidstypisk »livepodd« med halvfokuserat pladder om ditten och datten i 90 minuter. Vi jobbar med manus just nu och har svinkul medan vi gör det. Sedan ska vi strukturera strängt, repetera noggrant och lagom till mars – då Allsvenskan 2019 strax ska börja – hoppas vi kunna bjuda på tre riktiga kanonkvällar i Sveriges tre största städer. Förutom att vi själva står på scenen kommer vi att ha specialskriven musik och räkna dessutom med ett par oväntade gäster.

Lite läskigt ska det bli. Men framför allt roligt. Och gillar man Offsides podcast är detta, vågar vi lova, ett tillfälle man inte gärna vill missa. Som prenumerant har man dessutom rabatt på biljettpriset.

Följande föreställningar är tillgängliga

· 17 mars 2019  Malmö (Malmö Live). Boka här! – UTSÅLT
· 18 mars 2019  Stockholm (Scalateatern). Boka här! – UTSÅLT
· 19 mars 2019  Göteborg (Pustervik). Boka här!UTSÅLT
· 20 mars 2019  Göteborg (Pustervik). Boka här!UTSÅLT
· 21 mars 2019  Norrköping (Arbis Bar & Salonger). Boka här! – NY FÖRESTÄLLNING

 

I samarbete med