»Det här var sista chansen«

Han flyttade hem med taskiga målsiffror och förlorad fotbollsglädje. Men nya vindar blåste i Gif Sundsvall och Linus Hallenius lyfte mot ett andra genombrott.

Varför nu?

– Allt har fallit på plats. Jag mår bra och drivs av ett inkluderande ledarskap med en tydlig spelidé. I den här miljön utvecklas jag.

Annons

Hur?

– En sak som har hjälpt mig sjukt mycket är en individuell detaljrapport som vissa i laget får. Ferran [Sibila, assisterande tränare] är här på konsultbasis från ett företag i Barcelona som klubben även köpt in analystjänster från. Det sitter ett gäng experter där nere som tittar på typ åtta matcher åt gången och granskar mig på tre, fyra punkter som jag försöker utveckla. När rapporten kommer sitter jag med Ferran och resonerar kring vad jag gjorde bra och dåligt. Sedan går jag in på träningarna med de grejerna i huvudet.


Vi beklagar, men du har gått in i väggen. Dessbättre är det bara en betalvägg.

Merparten av vårt material är öppet bara för våra prenumeranter (som gör det möjligt för oss att existera). Nu hoppas vi på dig också!

Som prenumerant får du:

  • Sveriges mest prisbelönta magasin i brevlådan varannan månad.
  • Fri tillgång till alla nummer digitalt samt färska artiklar som bara publiceras på hemsidan.
  • Fri bindningstid.

Dessutom får du rabatt i vår webbshop och inbjudningar till releasekvällar samt förhandsvisningar av både film och teater.

Klart jag ska bli prenumerant!

Fakturaprenumerant?

Klicka här för att aktivera ditt konto

För dig som redan är prenumerant är det bara att logga in och botanisera i vårt digitala arkiv.

Glömt lösenord?