Offsidesnack Publicerad 18 januari 2022

2022 års första Offside är nära!

Här knäpper fotografen Nicke Johansson omslagsbilden till årets första Offsidenummer. Vilka som döljer sig bakom reflexskärmen håller vi hemligt ett tag till, men vi vågar lova att varken reportaget eller bilderna kommer att göra er läsare besvikna när numret väl landar.

Landar gör numret om ett par veckor. Med start måndagen den 31 januari skickas det ut till våra prenumeranter, som samma dag även kan läsa alltsammans här på offside.org.

Prenumererar du inte? Då har du tills i morgon, tisdagen den 18 januari klockan 18.00, på dig.

Vi kan locka med underbar landslagsnostalgi i form av ett maffigt kvalpaket inför Sveriges stundande VM-playoff. Med hjälp av hjältar, syndabockar och motståndare fångar vi upp dramatiken kring några av herrlandslagets klassiska kvalrysare genom åren. Dessutom bjuder numret på en intervju med en av Europas just nu mest framgångsrika tränare, en »antropologisk essä« om de stora fotbollsstjärnornas ensamma liv, ett närporträtt på en ovanlig allsvensk fotbollsprofil, en fantastisk intervju med en fotbollskock, en mysig familjehistoria och en vinter med ett av Sveriges mest spännande framtidsnamn. Texter av de internationellt hyllade fotbollsskribenterna Simon Kuper och Christoph Biermann!

Forza gänget!
Prenumerera nu

Artikeln publicerades Publicerad 17 januari 2022. Uppdaterad 18 januari 2022. och är skriven av .

Annons