Offsidesnack Publicerad 14 november 2018

»Albin Tingsvall har skrivit årets viktigaste idrottsbok«

»Jag var 25 år och världen låg för mina fötter. Jag hade vunnit SM-guld, spelat Champions League, fått proffsanbud från de bästa ligorna i Europa och precis blivit uttagen till EM med landslaget.

Då bestämde jag mig för att det fick vara nog.«

Idrott på toppnivå skänker glädje till miljontals fans och drömmar till våra barn. Men det är också en värld av kvävande normer och förbjudna känslor. I Allt jag förlorade genom att vinna skildrar Albin Tingsvall elitidrottens dolda rum.

Vad händer egentligen med en idrottare när drömmen blir vardag?
Vad händer när alla älskar din prestation men glömmer din person?
Och vad händer med människor som från barnsben tränas att aldrig acceptera gränser eller känna efter?

Albin Tingsvall är i dag 30 år och legitimerad psykolog. Med sin öppna berättelse från handbollens högsta höjder och sin djupa kunskap om elitidrottens psykologi har han skapat en av årets mest tänkvärda böcker.

Allt jag förlorade genom att vinna är skriven för alla som är engagerade av och inom idrotten, men också för dig som varje vecka tar ditt drömmande barn i handen och går iväg till träningen.

Beställ boken här!

Måndagen den 19 november intervjuas Albin om boken på ABF (Sveavägen 41) i Stockholm. Gratis entré – boka din plats här.


Allt jag förlorade genom att vinna har redan väckt stort medieintresse, bland annat med intervjuer i Sportbladet och Expressen. Sportbladets handbollsmurvel Johan Flinck kallar den för »årets viktigaste idrottsbok«.

Artikeln publicerades Publicerad 14 november 2018. Uppdaterad 14 november 2018. och är skriven av .

Annons