Offsidesnack Publicerad 17 januari 2019

Offside 1/2019 är på väg

Nu har vi knappat in den sista punkten i 2019 års första Offsidenummer och skickat tidningen till tryck. Om två veckor (28 januari) börjar numret nå prenumeranter och några dagar senare butiker.

Utan att avslöja för mycket om innehållet (vi vet att många läsare värdesätter överraskningsmomentet när tidningen landar) vill vi redan nu teasa lite om vad som väntar.

Under vintern har vi följt ett allsvenskt topplag som har möjlighet att guldrusta rejält. Med ett färskt SM-silver och många nya miljoner på kontot har IFK Norrköping nått en position där man har två val: antingen satsar man hårt för att kunna utmana Malmö FF och AIK, eller så sitter man lugnt i båten och nöjer sig med att kunna »jäklas lite«. I Offside 1/2019 reder klubbens manager Jens Gustafsson och ordförande Peter Hunt ut vilket som är nästa steg för »Peking«.

Dessutom porträtterar vi en av Allsvenskans senaste och just nu hetaste exporter, besöker en förlorad fotbollsstad i Karibien och träffar en tidigare allsvensk spelare som försöker komma tillbaka till ett liv utan missbruk och lögner.

Du som inte prenumererar har ännu möjlighet att få hem numret i brevlådan. Teckna en prenumeration innan tisdag (22 januari) så hinner det kommande numret gå ut till din adress. Dessutom ingår tillgång till vårt digra digitala arkiv, som du kan börja botanisera i direkt när prenumerationen är tecknad. 39 kronor i månaden, ingen bindningstid.

TECKNA EN PRENUMERATION HÄR!

Artikeln publicerades Publicerad 17 januari 2019. Uppdaterad 17 januari 2019. och är skriven av .

Annons