Efter succén med Offside Live – nya föreställningar spikade!

I onsdags berättade vi om vår nya stora satsning: Offside Live – en allsvensk föreställning som vi just nu skriver manus till. Vi understryker gärna att det just är en föreställning, det blir alltså inte en livepodd! Ambitionerna är ännu högre än för ett vanligt avsnitt av podden. Och vi måste säga att det än så länge känns fantastiskt kul! Vi tror verkligen vi har något tänkvärt och roligt på gång. När vi väl skrivit klart ska vi repetera, repetera och repetera. Vi tar oss an detta som om vi vore Lars Lagerbäck. Men hela tiden med Pep Guardiola i bakhuvudet: det måste finnas utrymme för improvisation och lekfullhet.

Nåväl! Efter beskedet om Offside Live har biljettförsäljningen varit fenomenal. Vi är nästan i lite chock. Pustervikföreställningen är utsåld och på Scalateatern i Stockholm finns det endast ett fåtal biljetter kvar. Så därför adderar vi två kvällar till vår lilla turné.

Vi kommer dels till Norrköping, till anrika Arbis Bar & Salonger. Datumet för denna kväll är den 21 mars. Biljetter till Norrköping hittar du här.

Dessutom lägger vi till en kväll på Pustervik i Göteborg. Den som inte hann köpa biljetter till föreställningen den 19 mars, har nu chansen den 20 mars. Här köper du biljetter – eller julklappen – till Pustervik.

Även i Malmö den 17 mars finns det fortfarande platser att fylla – säkra din biljett till Malmö Live här.

Vi tar definitivt inte intresset för givet och kan villigt erkänna att allt känns lite omtumlande. Vi lovar att vi ska göra allt för att det här ska bli minnesvärda kvällar.

Vill du läsa mer om bakgrunden till Offside Live, eller bara få biljettinformation till respektive kväll, klickar du här: offside.org/offsidelive.

Trevlig helg!

Anders och Johan

Artikeln publicerades 7 december 2018 och är skriven av .
Annons