Offsidesnack Publicerad 5 oktober 2022

Releasefester för Anders och Johans nya bok!

Tisdagen den 11 oktober firar vi ankomsten av Offsideredaktörerna Johan Orrenius och Anders Bengtssons nya bok Klenoder. Våra bästa texter ur Offside.

Välkommen till trappscenen på restaurang Folk vid Järntorget i Göteborg från klockan 17. Fri entré och ingen föranmälan. Boken säljs till releasepris, och Johan och Anders signerar så klart. Dessutom ställer sig samma radarpar på scen cirka 17.45 och levererar en stunds fotbollsunderhållning.

I Malmö blir det release för Klenoder måndagen den 17 oktober från klockan 17 på restaurangen och vinbaren BISe. Baren är öppen, BISe bjuder på ett litet tilltugg och Johan och Anders bjuder på gött snack på scen med start kring 17.45. Fri entré – anmäl dig här för att säkra din plats i Malmö.

I Stockholm samlas vi på Taverna Brillo onsdagen den 2 november från klockan 17. Baren är öppen, Brillo bjuder på ett litet tilltugg och Johan och Anders berättar om boken och Offsidelivet med start kring 17.45. Vi börjar runda av vid 18.30, men du kan boka bord om du vill fortsätta kvällen med dina vänner.

Artikeln publicerades Publicerad 29 september 2022. Uppdaterad 5 oktober 2022. och är skriven av .

Annons