Offsidesnack Publicerad 14 augusti 2018

Så här lyssnar du på Offsides podcast

Under de senaste dagarna har många lyssnare av Offsides podcast hört av sig om problem med att spela upp våra senaste poddavsnitt. Vi kan bara be om ursäkt för strulet och meddela att vi är lika frustrerade själva. Vi jobbar febrilt på en lösning och hoppas och tror att det snart ska fungera problemfritt med iTunes och i andra mobilappar.

Efter några svettiga dagar med teknisk huvudvärk har vi nu styrt upp ett nytt podcastflöde – »Offsides VM-podd« – där du kan följa oss under VM-veckorna. Nedan följer en lathund över hur du lägger till VM-podden i din app.

Podcaster (iPhone):
1. Klicka på »Bibliotek« näst längst ner till vänster.
2. Klicka på »Ändra« längst upp till höger.
3. Klicka på »Lägg till en podcast via URL…« längst ner i listan.
4. Klistra in http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:463297875/sounds.rss i fältet och klicka på »Prenumerera«.

Podcast Addict (Android):
1. Klicka på »+« uppe till höger.
2. Välj »Add RSS feed«.
3. Klistra in http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:463297875/sounds.rss och klicka på »add«.

Pocket Casts (iPhone & Android):
1. Klistra in http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:463297875/sounds.rss i sökfältet och sök.
2. Lägg till podden.


För er med appar utan möjlighet att lägga till egna poddar finns Podomatics egen app att ladda ner i AppStore eller Google Play. En smidig nedladdning av deras gratisapp och du är ombord på Offsides podd-VM-skuta. Skapa ett konto (med namn, e-post och lösenord – det tar 30 sekunder) och sök på »Offside«. Följ, lyssna och aktivera pushnotiser så missar du inget av vår dagliga poddproduktion under VM.

Det går naturligtvis också att lyssna på vår hemsida. Avsnitt 205, »VM-uppladdning!«, finns hörbart här och avsnitt 206, »VM-resan: Del I«, finns här.

Nu lägger vi frustrationen bakom oss och åker mot Ryssland! Hörs därifrån!

Artikeln publicerades Publicerad 21 juni 2018. Uppdaterad 14 augusti 2018. och är skriven av .

Annons