Årets mest lästa text i Offside

En läsare har redan kallat vårt nya nummer för »det sämsta numret Offside presterat någonsin«, och det är förstås kritik vi tuggar i oss när vi jobbar vidare med produktionen av nästa utgåva, men vi blir likväl glada för alla som hör av sig med uppmuntrande tillrop om det här aktuella numret.

Framför allt är det Fredrik Backmans essä om att vara fotbollstränare (eller assisterande materialförvaltare) till sitt eget barn som berör många. Efter mindre än en vecka är »Fotboll med en dotter« Offsides överlägset mest lästa text i år. Du som ännu inte har tagit del av Backmans vansinnigt starka Offsidedebut – gör det här. Och tipsa gärna dina vänner (fotbollsintresserade eller ej – det här är läsning för alla) om texten, som fortsatt är upplåst och gratis för alla att läsa här på Offsidewebben.

Till dig som gillar den upplåsta läsningen men som ännu inte prenumererar på Offside – stötta oss gärna genom att testa en prenumeration. För 78 kronor kan du i två månader läsa hela nummer 6/2020 i läsvänligt webbformat samt hundratals andra reportage och utgåvor, och så får du vårt kommande nummer hem i brevlådan. Din prenumeration hjälper oss att fortsätta leverera vår oberoende kvalitetsjournalistik – fri från spelbolagsreklam sedan vårt #spelstopp hösten 2018.

I dag bjuder vi även våra prenumeranter på webbexklusiv läsning om en av Allsvenskans »specialister«. Under ett år som utanför arenorna handlat om att hålla avstånd till varandra har Häckens högerback Godswill Ekpolo varit mest närgången av alla planen. Dessutom: statistik om spelarna som har stuckit ut i Allsvenskan 2020 inför den avslutande omgången i helgen.

Läs den webbexklusiva intervjun och statistiken HÄR.

Framåt!

Artikeln publicerades 4 december 2020 och är skriven av .
Annons