Offsidesnack Publicerad 21 mars 2018

Bosko kommer till Offsidekväll!

Vi är glada över att kunna presentera ytterligare en gäst till Offsidekvällen den 26 mars.

Försäsongens succéman – tillika huvudperson i ett av det nya Offsidenumrets reportage – är klar! Gais tränare Bosko Orovic joinar oss på Boulebar och kommer att intervjuas på scen av chefredaktörerna Anders Bengtsson och Johan Orrenius. Det blir en trivsam och underhållande stund, tror vi!

Hoppas att ni tror det också, och att ni kommer och firar in det nya numret med oss.

I entrén ingår plockmat, dryck, voucher till Boule bars populära söndagsbrunch ”Våfflan”, det helt färska #2/2018 av Offside samt ett exemplar av Jesper Högströms uppdaterade Blågultbok (butikspris: 199 kronor). Perfekt läsning inför VM-uppladdningen!

Swisha för att försäkra dig om plats eller maila till hanna@offsidepress.se och betala på plats (kort eller Swish). För Offsideprenumeranter med vänner kostar det 190 kronor per person, för övriga kostar det 240 kronor per person. Swisha till 1234482147 (Offside Press AB).  OBS! Missa inte att fylla i din e-postadress och antal i Swishs meddelandefält!
Sista anmälningsdag är torsdag 22 mars.

Förutom Bosko Orovic kommer även Jesper Högström att intervjuas på scen, samt den förre Örgryteprofilen Svante Samuelsson, som debuterar som skribent i det nya numret.

Läs mer på Facebook!

Artikeln publicerades Publicerad 19 mars 2018. Uppdaterad 21 mars 2018. och är skriven av .

Annons