Efter förra veckans Offsidekväll i Göteborg tävlade vi ut fem exemplar av den goodiebag (värda ca 500 kronor) som ingick i entrépengen.

Nu har vi stängt tävlingsslussen och konstaterar att vi har många goodiebagsugna läsare med koll på att Påarps stolthet heter Andreas Granqvist.

Vi har lottat fram fem lyckliga vinnare och gratulerar Britta Söderström i Gustavsberg, Maria Westermark i Sävedalen, Jesper Ringblom i Stenungsund, Niklas Hermansson i Häljarp och Pär Sönnert i Borlänge. Grattis till fin blågul läsning och trivsamt boule- och våffelumgänge!

Bland bonusinformationen som några läsare bjöd på i sina tävlingsbidrag noterar vi att goodiebagvinnaren Niklas Hermansson lyckats med konststycket att tunnla Andreas Granqvist i kvadraten när landslagsbacken var hemma och tränade med Påarps GIF under ett sommaruppehåll. Sådant förtjänar förstås att uppmärksammas.

Dessutom påminde Pär Sönnert om att Granqvist har »idrottsvärldens roligaste autograf«. Den har Aftonbladets Robert Laul sett till att sprida i sociala medier.

Om ni har lyckats missa vårt besök hemma hos »Granen« i Ryssland rekommenderar vi att ni läser reportaget här: »Vår man i Krasnodar«.

Annons

Annons

Annons

Fler inlägg

Offsidesnack

Fira far med böcker!

Publicerad 30 oktober 2018

Offsidesnack

Missa inte nästa nummer!

Publicerad 24 oktober 2018

Offsidesnack

Tack för förtroendet!

Publicerad 19 oktober 2018

Offsidesnack

Offsides podcast #228

Publicerad 19 september 2018

Offsidesnack

Musikalmysteriet

Publicerad 17 september 2018

Offsidesnack

Poddcomeback!

Publicerad 15 augusti 2018

Offsidesnack

VM-sajten är live!

Publicerad 15 juni 2018

Offsidesnack

En klunk av ölen

Publicerad 9 maj 2018