Offsidesnack Publicerad 12 april 2018

Hibernation is over

Efter vårt reportage »Den heliga sågningen« uppmärksammar vår journalistkollega Leonard Jägerskiöld Nilsson oss på att »Portland Timbers fortsätter att ta sin maskot Timber Joey på blodigaste allvar«.

I en nästan fyra minuter lång video strosar Timber Joey runt i skogarna i Pacific Northwest och gör sig redo för lagets hemmapremiär mot Minnesota United på söndag.

Uppiggande eller bara jönsig? Välj själva. Dessa skogsscener är hursomhelst värd att sprida vidare till er läsare. Trots de teatraliska fejkgäspningarna en minut in i klippet och alla andra underligheter.

Därtill konstaterar vi att det har gått knackigt för Timber Joeys gäng under säsongsinledningen. Portland Timbers, med Samuel Armenteros i anfallet, har hunnit spela fem bortamatcher och misslyckats med att vinna varenda en. Med två insamlade poäng ligger Oregonlaget näst sist i Western Conference. Det återstår att se hur mycket stock Timber Joey får såga i helgen.

Missa inte chansen att lära känna klubbens maskotprofil i Anders Sandqvists reportage »Den heliga sågningen« som finns att läsa i vårt aktuella nummer – och förstås här på webben.

Den heliga sågningen

Annons

Annons

Annons

Fler inlägg

Offsidesnack

Fira far med böcker!

Publicerad 30 oktober 2018

Offsidesnack

Missa inte nästa nummer!

Publicerad 24 oktober 2018

Offsidesnack

Tack för förtroendet!

Publicerad 19 oktober 2018

Offsidesnack

Offsides podcast #228

Publicerad 19 september 2018

Offsidesnack

Musikalmysteriet

Publicerad 17 september 2018

Offsidesnack

Poddcomeback!

Publicerad 15 augusti 2018

Offsidesnack

VM-sajten är live!

Publicerad 15 juni 2018

Offsidesnack

En klunk av ölen

Publicerad 9 maj 2018