Offsidesnack Publicerad 12 januari 2023

Hibernation is over

Efter vårt reportage »Den heliga sågningen« uppmärksammar vår journalistkollega Leonard Jägerskiöld Nilsson oss på att »Portland Timbers fortsätter att ta sin maskot Timber Joey på blodigaste allvar«.

I en nästan fyra minuter lång video strosar Timber Joey runt i skogarna i Pacific Northwest och gör sig redo för lagets hemmapremiär mot Minnesota United på söndag.

Uppiggande eller bara jönsig? Välj själva. Dessa skogsscener är hursomhelst värd att sprida vidare till er läsare. Trots de teatraliska fejkgäspningarna en minut in i klippet och alla andra underligheter.

Därtill konstaterar vi att det har gått knackigt för Timber Joeys gäng under säsongsinledningen. Portland Timbers, med Samuel Armenteros i anfallet, har hunnit spela fem bortamatcher och misslyckats med att vinna varenda en. Med två insamlade poäng ligger Oregonlaget näst sist i Western Conference. Det återstår att se hur mycket stock Timber Joey får såga i helgen.

Missa inte chansen att lära känna klubbens maskotprofil i Anders Sandqvists reportage »Den heliga sågningen« som finns att läsa i vårt aktuella nummer – och förstås här på webben.

Den heliga sågningen

Artikeln publicerades Publicerad 12 april 2018. Uppdaterad 12 januari 2023. och är skriven av .

Annons