Det är som det är nu. Att rastlöst tråna efter Premier League-slutstrid, Champions League-tisdagar och allsvensk serielunk hör inte till våra mest allvarstyngda bekymmer denna vår. Men för många av oss är de där slutstriderna, fotbollskvällarna och ligalunken alltjämt en viktig och nu saknad del av vår vardag.

Någon plöjer mästerskapskrönikor, en annan fixar en fotbollsplan till sin dotter i trädgården och en tredje läser en fotbollsbok. Alla har vi våra sätt att stilla abstinensen.

Här låter vi Offsideläsare och poddlyssnare dela med sig av sina isoleringssysslor och karantäntips. Förhoppningsvis blir det en fin och förenande samling vardagsberättelser i sin enkelhet.

Skriv till oss på redaktion@offside.org.


Isak Samuelsson skriver:

»I brist på fotboll i allmänhet och Allsvenskan i synnerhet har jag återupptäckt underbara Championship Manager 01/02, som ger en härlig nostalgikänsla. Då jag befarade att uppehållet och isoleringen skulle bli lång kände jag att en rejäl utmaning krävdes. Valet föll på Forest Green Rovers i Conference League. Kan inte låta bli att smågilla dem tack vare deras hållbarhetstänk. Och vilken framgångssaga det har blivit! Nu, tio säsonger senare, kan jag stoltsera med första Premier League-titeln. Största stjärnan i laget: Jermaine Defoe. Nästa mål är att erövra Europa genom att ta hem Champions League.

Därefter blir nästa utmaning att lyckas med samma resa med ett svenskt division två-lag.«

 

Foto: Privat

x
Artikeln publicerades 15 april 2020 och är skriven av .

Annons