Offsidesnack Publicerad 5 juni 2020

Offside på tapeten?

Förra veckan landade vårt nya nummer i butiker och ytterligare några dagar tidigare skickades tidningen ut till våra prenumeranter. Många är ni som hört av er med uppmuntrande ord om blaskans stora grej: dagboken som Johan och jag skrev under åtta veckors tid och som spänner över nästan 80 sidor. Med lite distans till numret känner vi att det blev en unik tidning som förhoppningvis åldras väl som ett underhållande och deppigt tidsdokument över en märklig och skrämmande period.

Lika många är ni som hört av er om omslaget – en osedvanligt stilren och snygg etta som har illustrerats av Emma Hanquist. Flera har frågat om det inte går att köpa en poster.

Nu har vi tryckt upp en begränsad upplaga i två storlekar (30 x 40 cm och 50 x 70 cm) och anser, helt objektivt förstås, att omslaget blir ännu finare inramat på en vägg. En vacker påminnelse om en jobbig vår.

Vill du kika mer på våra posters? Klicka här!

 

I några inlägg i ovan nämnda dagbok berättar vi om hur Offside påverkas av coronan. Förutom minskad lösnummerförsäljning (vi säljer överlägset flest tidningar på de stora flygplatserna och de större städernas tågstationer och betydligt färre reser numera) drabbas vi också av minskade annonsintäkter. Våra annonssäljare har definitivt haft roligare dagar.

I dagboken, den 21 april, skrev jag: »Ledningsgruppen samlades i dag. Den senaste prognosen säger att Offside Press AB förlorar cirka 1,5 miljon kronor på grund av coronan. Annonsförsäljningen har helt avstannat, evenemang har blivit inställda eller uppskjutna. Lösnummerförsäljningen är katastrof. Motvind på cykeln hem.«

Det är fortfarande motvind. Men vi har bestämt oss för att vi måste ha kul på jobbet. Det går inte att deppa ihop. Vi ska drivas av lust och våga testa nya saker. Det här är en sådan grej.

Givetvis är våra posters av högsta kvalitet, säkerställt av Trydells i Laholm som trycker våra tidningar (200 grams obestruket – matt – papper). Behöver jag påminna om var ni klickar för att säkra en poster? Okej, här!

Ta hand om er,
Anders Bengtsson
Chefredaktör och ansvarig utgivare

Annons

Annons

Annons

Fler inlägg

Offsidesnack

Hajfenan

Publicerad 17 april 2020

Offsidesnack

Nytt nummer på väg!

Publicerad 23 mars 2020

Offsidesnack

Tack för 20 år!

Publicerad 10 februari 2020

Offsidesnack

Hurraaa!

Publicerad 27 januari 2020

Offsidesnack

Yassines debutmål!

Publicerad 16 januari 2020

Offsidesnack

Nytt nummer på väg!

Publicerad 26 november 2019

Offsidesnack

Offsidewebben växer

Publicerad 17 september 2019

Offsidesnack

Möten i världen

Publicerad 13 september 2019

Offsidesnack

Kosovo går obesegrat

Publicerad 10 september 2019

Offsidesnack

Älska din fiende

Publicerad 10 maj 2019

Offsidesnack

El Clásico-bonanza

Publicerad 27 februari 2019

Offsidesnack

Champions League-läsning

Publicerad 19 februari 2019

Offsidesnack

Att göra en Panenka

Publicerad 19 februari 2019