Trogna lyssnare av Offsides podcast vet att vi, enligt På Spåret-upplägg, har gett oss ut på resor till olika klubbar med ojämna mellanrum. Det har skett på uppstuds utan särskilt mycket förberedelse. Poängställningen har det heller inte varit så noga med. Men när vi har tävlat mot varandra på det här sättet har responsen ofta varit positiv (inte minst från lyssnare som är kunnigare än vi).

Nu renodlar vi upplägget och under namnet Spelarbussen skapar vi nu en egen plattform för denna lättsamma – men ångestframkallande! – fotbollslek. Varje fredag, med start i dag (12 februari), ger vi oss ut på två resor till två olika klubbar. Vi tävlar mot varandra och ni som lyssnar kan testa hur ni står er mot oss.

Offsides podcast (nytt avsnitt varje onsdag) fortsätter som vanligt och är tillgänglig för alla. Spelarbussen vänder sig däremot till prenumeranter. Du lyssnar genom att logga in på offside.org där även ljudspelaren ligger. Åtminstone börjar vi på det sättet.

Första avsnittet finns redan att lyssna på, och du gör det genom att klicka här.

Vi tycker att det här känns svinkul och ser det som en bonusgrej till våra kära prenumeranter. Så ta ett säte på bussen, spetsa öronen och häng med oss ut i fotbollsvärlden!

Till vilken klubb är vi på väg?

Anders Bengtsson och Johan Orrenius
Chefredaktörer

Artikeln publicerades 12 februari 2021 och är skriven av .

Annons