Offsidesnack Publicerad 20 maj 2021

5 anledningar till att prenumerera på Offside

Offside startade redan 2000 och blev snabbt ett omtyckt magasin bland fotbollsälskare. Sedan dess har vi fortsatt att utveckla vårt berättande, och vi är i dag stolta över vår produkt och lojala läsarskara. Ibland får vi dock frågan om varför vi tycker att man ska prenumerera på magasinet – räcker det inte att köpa enstaka nummer med ämnen man går igång på? Här kommer ett försök att lista de fem viktigaste skälen, som vi själva ser det.

Bäst i text.

Offside berättar fotbollsberättelserna som berör. Våra reportrar brinner för att skildra de starka, fängslande och fördjupande historier som i över 20 år har varit Offsides kännetecken. Och inte för att skryta, men vår kvalitetsjournalistik har belönats med många priser genom åren.
→ Upptäck alla våra prisbelönta reportage!

Bildjournalistik i världsklass.

Sveriges skickligaste sport- och reportagefotografer fångar närkamper, avgörande ögonblick och fotbollsprofiler när de är som mest sårbara. Få tidskrifter (om ens någon!) satsar så mycket på bildberättande som Offside.
→ Ta del av ögongodiset!

Underhållande fotbollslyssning.

Varje vecka gör vi en av Sveriges mest omtyckta fotbollspoddar, Offsides podcast. Dessutom bjuder vi prenumeranter på den lekfulla (men ångestframkallande) quizpodden Spelarbussen, i vilken vi åker till två fotbollsklubbar i veckan. Inom kort adderar vi även inlästa reportage till vår växande ljudarsenal.
→ Lyssna, njut och testa dina fotbollskunskaper!

20 års samlad fotbollsläsning.

Som prenumerant kan du givetvis läsa alla våra reportage, intervjuer och granskningar på offside.org. Om vi får säga det själva är detta en svårslagen guldgruva.
→ Botanisera i gruvan!

Spelstopp.

Som läsare och lyssnare av Offside slipper du fantasilösa annonser som lockar med »free spins« och »maxade odds«. Sedan hösten 2018 innehåller varken magasinet, hemsidan eller podcasten någon spelbolagsreklam. Läs gärna mer om vårt riskfyllda men hyllade initiativ här.
→ Slappna av i en spelreklamfri miljö!

Prenumerera nu!

Artikeln publicerades Publicerad 20 maj 2021. Uppdaterad 20 maj 2021. och är skriven av .

Annons