Offsidesnack Publicerad 16 januari 2023

Häng med oss under 2023!

I dag, måndag 9 januari, skickar vi 2023 års första nummer till tryck. Det är ett nummer som vi har jobbat hårt med de senaste månaderna, och som vi tror och hoppas kommer att glädja många av er läsare.

Inte prenumerant? Sugen på att bli? Just nu får du 100 kr rabatt när du tecknar en prenumeration. Erbjudandet gäller bara till den 10 januari. Teckna en prenumeration här!

Bland annat innehåller numret:

  • Stor maskotspecial från England! Vi berättar om maskotkulturen i dag och förr, samt om de märkligaste och roligaste legenderna i maskotvärlden. En av dem – om en apa som blev borgmästare – bjuder vi på som smakprov här: Djungelfeber i Hartlepool.
  • Hela historien om supporterplattformen och plantskolan Svenska Fans.
  • Reportage från Englands mest hatade – och möjligen även älskade – arena.
  • Och så tar vi med dig till den vildaste supporterkulturen du förmodligen aldrig har hört talas om – en resa genom den indonesiska fotbollen.

Som prenumerant på Offside får du alla våra nummer bekvämt hem i brevlådan under året, samt tillgång till allt innehåll på offside.org – inklusive webbexklusiva artiklar och hela vårt digitala arkiv. Dessutom skickar vi varje fredag vårt populära nyhetsbrev till din inkorg.

Nummer 1/2023 får du hemskickat om ett par veckor, men nu kan läsa våra tidigare utgåvor och hundratals reportage direkt när du har blivit prenumerant. Vissa kan du även lyssna på.

Artikeln publicerades Publicerad 9 januari 2023. Uppdaterad 16 januari 2023. och är skriven av .

Annons