Offsidesnack Publicerad 16 maj 2018

VM-numret är på väg!

Kolla! 164 sidor VM-special! Operation Ryssland! Attack!

Detta är ett matigt mästerskapsnummer med kraftsamlande läsning om Sveriges mittfältsmotor, VM-låtens historia, mexikansk fotboll i gränslandet, 32 karaktärer och en revanschsugen danskjävel. Och förstås mycket mer än så.

Om du ännu inte prenumererar lever chansen att få VM-numret hemskickat. Teckna en prenumeration före den 27 maj så har du tidningen i brevlådan innan VM startar, och har dessutom möjlighet att följa Offsides livfulla Rysslandsresa under mästerskapet. Vi ska resa 5 000 kilometer och täcka sju gruppspelsmatcher på 14 dagar.

Hela Offsides VM-paket för 78 kronor är smart investerade slantar, vågar vi lova. Det innefattar:
• 164 sidor VM-special
• 14 poddar
• Minst 14 blogginlägg
• Minst lika många videosnuttar som skildrar vår resa

Ta rygg på Offsides VM-satsning!

  • Få VM-numret i brevlådan
  • Tillgång till hela VM-paketet på hemsidan
  • Avsluta när du vill
Teckna direkt!


Som ni ser har tryckeriet i Laholm jobbat färdigt för den här gången och skickat upp ett gäng fullmatade tidningslådor till redaktionen i Göteborg. Om några dagar landar det nya numret även hos prenumeranter och i butiker runtom i landet.

På tal om Laholm. Janne Andersson har presenterat sin 23-mannatrupp, och visst passar det fint att redan nu inleda VM-uppladdningen med blågul läsning med den gamle Laholmtränaren i huvudrollen? För våra digitala prenumeranter bjuder vi nu på ett färskt smakprov ur Blågult – historien om Sveriges herrlandslag i fotboll. Smakprovet är ett nyskrivet avsnitt som skildrar landslagets succé under Janne Andersson. Offsides mångårige landslagsskribent, Jesper Högström, beskriver hur förbundskaptenen skapade sin framgångsrika syntes. Läs kapitlet här: »Då är då och nu är nu«.

Artikeln publicerades Publicerad 15 maj 2018. Uppdaterad 16 maj 2018. och är skriven av .

Annons