Offsidesnack Publicerad 24 oktober 2018

Missa inte nästa nummer!

Anders Bengtsson, Offsides tillfällige färöiske korrespondent, varvade jobb med blåsiga minigolfrundor under reportageresan på Färöarna i helgen.

En vecka har gått sedan vi meddelade att vi slutar ta in spelbolagsannonser i tidningen, podden och på webben. Vi hade inte alls förväntat oss det enorma gensvar som följde beslutet och ser med värme tillbaka på några intensiva dagar av brinnande mejlkorgar och intervjuer i diverse medier.

Sedan beskedet om vårt #spelstopp har vi fått många nya prenumeranter och det gör oss förstås väldigt glada. Vissa är tillbaka efter en tids frånvaro, vissa har aldrig bekantat sig med Offside tidigare. Till er alla: ett innerligt tack och varmt välkomna! Det överväldigande stödet och alla peppande kommentarer gör oss än mer taggade att producera läsvärd journalistik. Vi vill verkligen känna att ni får valuta för prenumerationsavgiften (39 kronor i månaden).

Nu är vi i full färd med produktionen av nästa nummer och här är ett axplock av vad som väntar:

• Ett stort reportage från Spanien av Johanna Frändén, som reportagedebuterar i Offside. Tidigare i år har hon skrivit om Fantasy Premier League och svenska fotbollsfruar för oss, men detta blir hennes första långa text i magasinet. Äntligen!

• Anders Bengtsson återförenas med Ken Fagerberg. Återförenas? Ja, för tio år sedan följde Offside en ung Ken Fagerberg, som då var på väg ut i proffslivet. En tillvaro i periferin – den färöiska ligans sämsta lag – var nog inte vad han tänkte sig.

• Johan Orrenius djupintervjuar en av Europas mest framgångsrika förbundskaptener.

• En varm loserstory från Dalarna.

Mer läsning än så blir det förstås, men övrigt innehåll håller vi tills vidare hemligt.

Nummer 6/2018 når prenumeranter i slutet av november och du som ännu inte hoppat på Offsidetåget har fortfarande chansen att få hem numret i brevlådan. Börja prenumerera före den 5 november så löser brevbäraren resten. Som prenumerant har du full tillgång till vårt digitala arkiv och emellanåt dyker det även upp webbexklusiva texter på offside.org.

39 kronor i månaden. Ingen bindningstid. Inga spelbolagsannonser.

Annons

Annons

Annons

Fler inlägg

Offsidesnack

Fira far med böcker!

Publicerad 30 oktober 2018

Offsidesnack

Tack för förtroendet!

Publicerad 19 oktober 2018

Offsidesnack

Offsides podcast #228

Publicerad 19 september 2018

Offsidesnack

Musikalmysteriet

Publicerad 17 september 2018

Offsidesnack

Poddcomeback!

Publicerad 15 augusti 2018

Offsidesnack

VM-sajten är live!

Publicerad 15 juni 2018

Offsidesnack

En klunk av ölen

Publicerad 9 maj 2018

Offsidesnack

Damallsvensk avspark

Publicerad 14 april 2018

Offsidesnack

Hibernation is over

Publicerad 12 april 2018

Offsidesnack

Kaptenskampen

Publicerad 9 april 2018