Offsidesnack Publicerad 1 juni 2021

Nu är Offsides EM-special på väg!

Äntligen! Med start i dag, måndag 31 maj, skickas EM-numret ut till alla som prenumererar på Offside. Och vill man läsa magasinet digitalt så går det att göra direkt. Fem texter vi rekommenderar lite extra:

Uppdrag Spanien
Den 14 juni tar Sverige sig an Spanien i en gruppspelsmatch som inte får förloras. Johan Orrenius har suttit ner med Peter Wettergren och tittat på ett oavgjort resultat mellan de båda nationerna för att bli lite klokare på Luis Enriques ovanligt svårbedömda landslag. Läs reportaget!

I skuggan av EM
I den sönderbombade regionen Nagorno-Karabach försöker fotbollen hjälpa dem som kommit tillbaka från ett blodigt krig med livet i behåll. Samtidigt spelas EM-fotboll i Azerbajdzjans huvudstad Baku några mil bort. Som om inget har hänt. Läs reportaget!

Mikael Lustig
Sveriges högerback beskrivs ofta som en glädjespridare och som den roligaste i landslaget. Samtidigt lyckas Mikael Lustig gång på gång hamna i situationer som blir rubriker. Offside har träffat Blågults största dubbelnatur inför EM. Läs intervjun!

Janne Andersson om laguttagning
Förbundskaptenen har 20 variabler i huvudet när han tar ut en trupp. Att man ska vara positiv på bänken är en. »Klarar man inte av det kan man hålla på och cykla eller något.« Läs intervjun!

En gång i Portugal
Hela berättelsen om euforin, ilskan, dramatiken och det blågula landslag som kunde ha gått hela vägen i Portugal-EM för 17 år sedan. Läs eller lyssna på reportaget!

Utforska nya numret själv!

Artikeln publicerades Publicerad 31 maj 2021. Uppdaterad 1 juni 2021. och är skriven av .

Annons