Efter fyra dagars VM-matcher kliver Sverige in i turneringen. Inför kvällens premiär mot Chile vill vi passa på att tipsa om aktuell läsning i Offsides digitala arkiv.

Varför inte börja med vår webbexklusiva VM-guide? Inför mästerskapet gick vi igenom samtliga VM-trupper och hittade en person i varje lag värd att veta mer om. Läs VM-guiden!

Matchen som aldrig tar slut
Under ett avgörande skede av kvalet till detta VM tog Offside rygg på förbundskapten och spelare för att prata kamp – på och utanför planen.
Läs reportaget!

»Det har alltid funnits någon som vill ändra på hur jag är.«
Nyckelspelare i såväl klubblag som landslag och idol för en stor grupp unga fotbollsspelare. Ändå känner Kosovare Asllani att hon alltid har haft andra krav på sig än lagkamraterna.
Läs porträttet!

»Den sista korsbandsskadan hade jag gärna sluppit.«
Hanna Glas har drabbats av totalt tre korsbandsskador. Två av dem har kanske ändå lett till en startplats i sommarens VM.
Läs intervjun!

Glöm inte att följa Offside på Instagram. Vi har skickat chefredaktör Anders Bengtsson och husfotograf Daniel Nilsson till Frankrike för att skriva ett mästerskapsreportage till nästa nummer, och genom Offsides Instagramkonto bjuder reporterduon på lättsamma glimtar av sin VM-resa. Följ oss där!

x
Artikeln publicerades 11 juni 2019 och är skriven av .

Annons