Offsidesnack Publicerad 26 november 2019

Nytt nummer på väg!

Äntligen är årets sista Offsidenummer på väg ut till våra prenumeranter! Och redan nu kan alla som prenumererar läsa det nya numret här på offside.org.

I omslagsreportaget har Anders Bengtsson dykt ner i den infekterade konflikten mellan några grannar, en ungdomsförening i Nacka och kommunen. Läs gärna Barnen i Bullerbyn.

Fredrik Tillberg har följt Djurgårdens Irma Helin under några veckor av självrannsakan, eufori och ångest. Hur var det att ha blårandigt blod under en höst där favoritlaget slogs om SM-guld och ens eget för överlevnad? Läs Elefanten i rummet!

I Thessaloniki har Johan Orrenius tittat in hos Pontus Wernbloom, som håller låg profil i ett grekiskt hus utan adress och är långtidsskadad och »iskall«, som han själv uttrycker det. Livet i skuggan.

De tre reportagen har bildsatts fint av vår husfotograf Daniel Nilsson.

I en längre intervju pratar vi med Tom Pettersson om kaoset i Östersund, vi kortintervjuar Kristianstads mittback Therese Ivarsson som blev delad trea i Damallsvenskans skytteliga, frågar Nepals norrbottniska förbundskapten Johan Kalin om kulturskillnader och försöker få Djurgårdens guldmålvakt Tommi Vaiho att sticka ut hakan.

Dessutom: de sista fotbollsflyktingarna från DDR, utslätade Zidane, »LÖGNAREN« Ola Wenström, kultskon som har överlevt alla färgattacker, gooool-vrål, Gusum IF:s »tokfokuserade« rekordskytt och Allsvenskan i sociala medier. Och en hel del grejer till. En herrans massa härlig lång- och kortläsning, vågar vi lova.

Spana in det nya numret här!

Artikeln publicerades Publicerad 26 november 2019. Uppdaterad 26 november 2019. och är skriven av .

Annons