Offsidesnack Publicerad 26 november 2019

Nytt nummer på väg!

Äntligen är årets sista Offsidenummer på väg ut till våra prenumeranter! Och redan nu kan alla som prenumererar läsa det nya numret här på offside.org.

I omslagsreportaget har Anders Bengtsson dykt ner i den infekterade konflikten mellan några grannar, en ungdomsförening i Nacka och kommunen. Läs gärna Barnen i Bullerbyn.

Fredrik Tillberg har följt Djurgårdens Irma Helin under några veckor av självrannsakan, eufori och ångest. Hur var det att ha blårandigt blod under en höst där favoritlaget slogs om SM-guld och ens eget för överlevnad? Läs Elefanten i rummet!

I Thessaloniki har Johan Orrenius tittat in hos Pontus Wernbloom, som håller låg profil i ett grekiskt hus utan adress och är långtidsskadad och »iskall«, som han själv uttrycker det. Livet i skuggan.

De tre reportagen har bildsatts fint av vår husfotograf Daniel Nilsson.

I en längre intervju pratar vi med Tom Pettersson om kaoset i Östersund, vi kortintervjuar Kristianstads mittback Therese Ivarsson som blev delad trea i Damallsvenskans skytteliga, frågar Nepals norrbottniska förbundskapten Johan Kalin om kulturskillnader och försöker få Djurgårdens guldmålvakt Tommi Vaiho att sticka ut hakan.

Dessutom: de sista fotbollsflyktingarna från DDR, utslätade Zidane, »LÖGNAREN« Ola Wenström, kultskon som har överlevt alla färgattacker, gooool-vrål, Gusum IF:s »tokfokuserade« rekordskytt och Allsvenskan i sociala medier. Och en hel del grejer till. En herrans massa härlig lång- och kortläsning, vågar vi lova.

Spana in det nya numret här!

Annons

Annons

Annons

Fler inlägg

Offsidesnack

Bra snack, boys!

Publicerad 10 juni 2020

Offsidesnack

Hajfenan

Publicerad 17 april 2020

Offsidesnack

Nytt nummer på väg!

Publicerad 23 mars 2020

Offsidesnack

Tack för 20 år!

Publicerad 10 februari 2020

Offsidesnack

Hurraaa!

Publicerad 27 januari 2020

Offsidesnack

Yassines debutmål!

Publicerad 16 januari 2020

Offsidesnack

Offsidewebben växer

Publicerad 17 september 2019

Offsidesnack

Möten i världen

Publicerad 13 september 2019

Offsidesnack

Kosovo går obesegrat

Publicerad 10 september 2019

Offsidesnack

Älska din fiende

Publicerad 10 maj 2019