Offsidesnack Publicerad 19 februari 2019

Champions League-läsning

Två nya Champions League-kvällar väntar i veckan och i Offsidearkivet finns en hel del passande läsning att ladda upp med.

Liverpoolpeppad? Två gånger har Offsides chefredaktör Anders Bengtsson åkt till Liverpool för att skriva om sitt förhållande till hjärteklubben. Senast i Offside 6/2017, då Anders kände sig tvungen att reda ut sig själv och sina supporterskapsdemoner. Läs det personliga reportaget här: En idiot på resa.

Vintern 2009 snubblade Anders ut ur en bar när Evertonsupportrar fick syn på hans Liverpooltatuering. De svettiga minuterna skildras i reportaget Uppgörelsen.

Den som hellre grottar ner sig i Liverpools åttondelsfinalmotståndare Bayern München kan göra det här: Bayern byter stil. Uli Hoeness, som sedan 2016 är tillbaka som klubbens president efter ett avtjänat fängelsestraff, spelar en huvudroll i reportaget. Även vår intervju med Bayerns tidigare spelare och talangscout Björn Andersson är värd sina läsminuter: Tyskt testamente.

Barcelona? Vi har nu fyllt på vår webb med Ronald Rengs besök i den ungdomsverksamhet som fyllt Barcelonas A-lag med talang och gett klubben råd att toppa med några av världens största stjärnor. Läs Arvet efter Cruijff från Offside 5/2007.

Inför onsdagskvällens matcher rekommenderar vi Marcus Christensons reportage om Juventus bakgrund: Fuskets Juventus.

I vårt senaste nummer skriver Henrik Ekblom Ystén om en statistikbibel om samtliga matcher i Champions League. Vem behöver egentligen en sådan? Dessutom är Henriks granskning av maktstriden inom Champions League, från Offside 5/2017, ständigt aktuell: »Vi är på väg mot en stängd superliga«. Finns det överhuvudtaget en framtid för fotbollens mest avskydda älskling?

Annons

Annons

Annons

Fler inlägg

Offsidesnack

Älska din fiende

Publicerad 10 maj 2019

Offsidesnack

El Clásico-bonanza

Publicerad 27 februari 2019

Offsidesnack

Att göra en Panenka

Publicerad 19 februari 2019

Offsidesnack

Upplåsta hjärtan

Publicerad 14 februari 2019

Offsidesnack

Spelmissbrukets offer

Publicerad 1 februari 2019

Offsidesnack

Nytt nummer av Offside!

Publicerad 28 januari 2019

Offsidesnack

Tack för 2018!

Publicerad 2 januari 2019

Offsidesnack

»Inte en helt ny värld«

Publicerad 19 december 2018

Offsidesnack

Lästips i helgen!

Publicerad 7 december 2018

Offsidesnack

Fira far med böcker!

Publicerad 30 oktober 2018

Offsidesnack

Missa inte nästa nummer!

Publicerad 24 oktober 2018

Offsidesnack

Tack för förtroendet!

Publicerad 19 oktober 2018