VM-ladda med nya Offside!

Ja, för nu är det här. Offside 3/2019. Med start i dag skickas det nya numret ut till prenumeranter, och redan nu finns innehållet att ta del av på offside.org för den som föredrar att läsa digitalt.

Vi laddar förstås upp ordentligt för sommarens VM i Frankrike. Sveriges lagkapten utlovar »ett VM världen sent ska glömma«, en 26-årig mästerskapsdebutant ser ambivalent tillbaka på tre korsbandsskador och landslagets förbundskapten försöker plocka ner Offsides fem orosmoln från himlen. Dessutom bjuder vi på den fullständiga skildringen av de dramatiska VM-veckorna 2003 som blåste nytt liv i svensk damfotboll. Missa inte det här reportaget: En plats i rampljuset.

Vi berättar också den osannolika historien om hur över 80 000 georgier såg en träningsmatch mellan två norrländska damlag, samt porträtterar en nostalgifruktande Stuart Baxter och en allsvensk bolltalang på poängjakt – Häckens Daleho Irandust. Dessutom: Drakar, fulstreaming, Gustav Svenssons ilska, vimpelbyten, Olivia Schough, Wikipediaspelare, John Carews Hollywooddebut och Johan Kücükaslans kallprat med världsstjärnorna.

För alla prenumeranter finns hela numret att ta del av på offside.org, såväl enskilt som i PDF-format. Smyg igång VM-uppladdningen med oss nu!

Artikeln publicerades 27 maj 2019 och är skriven av .
Annons