Offsidesnack Publicerad 22 juli 2019

Nytt nummer av Offside!

I dag börjar nya Offside 4/2019 nå ut till våra prenumeranter. Från och med torsdag finns det att köpa i butik, men redan nu går hela numret att läsa här på offside.org.

Med reportage om VM, udda supporterliv, religiösa fotbollsspelare och en granskning om matchfixning är Offside 4/2019 perfekt läsning under parasollet, i tågstolen, på bryggkanten eller var du än tillbringar din sommar.

Här är numrets bästa läsning:

Det stora språnget
Den stora VM-rapporten om hjältarna, kamperna och ögonblicken som ritade om fotbollskartan. Läs reportaget!

Med gud på sin planhalva
I många länder anpassar sig idrotten efter religionen. I det sekulära Sverige får troende spelare anstränga sig hårdare. Offside följde två av dem under en månad av fasta, gudstjänster och allsvenska toppmatcher. Läs reportaget!

Rökmaskinen
Ingen svensk klubb har så frekvent förknippats med matchfixning som Syrianska. Ingen rök utan eld eller orättvist utpekade? Läs granskningen!

Livet som AFC-supporter
När en kontroversiell klubb flyttade till Eskilstuna bestämde sig två unga killar för att bli engagerade supportrar. De visste inte vad som väntade dem. Läs reportaget!

Dessutom: Arnór Ingvi Traustasons driv, Gräskungens knep, Neymars fall, Kjetil Waehlers kamp, Raheem Sterlings revansch och banderollernas makt.


Blir du sugen på att läsa men saknar en prenumeration? Det är supersmidigt att skaffa en. Aktivera en digital prenumeration för bara 39 kronor i månaden [HÄR!] så kan du ta del av hela det nya numret direkt, antingen som online-PDF eller text för text.

Dessutom får du tillgång till hela vårt digitala arkiv med tusentals reportage från Offsides 20 år. Från och med nästa nummer får du magasinet bekvämt hem i brevlådan varannan månad.

x
Artikeln publicerades 22 juli 2019 och är skriven av .

Annons