Offside 5-2017 i butik.
Prenumerera idag!

I årets femte nummer följer Johan Orrenius Alexander Axén under tränarens första arbetslösa dagar medan Anders Bengtsson träffar en av Allsvenskans bättre mittbackar som borde vara en av de sämre med tanke på vad han gått igenom. Vi har också en lång text om Neymar och hans entourage, ett fint reportage om framgångssagan Dalkurd och en granskande artikel om Champions League.

När Henrik Brandão ­Jönsson träffade Neymar och hängde med talangens enorma stab för fem år sedan var det få som anade att han skulle flytta till just Paris för drygt två miljarder kronor.
För Dalkurds ordförande Ramazan Kizil och hundra­tusentals andra människor är ett allsvenskt avancemang bara ett steg på vägen.
När Alexander Axén tog sig igenom sina första dagar som arbetslös hakade Offside på.
Världens bästa klubblagsturnering fyller 25 år. Men bakom festkulisserna pågår en maktstrid som kan rita om kartan för Champions League.
Med tanke på vad som hänt David Boo Wiklanders son hade ingen kunnat kritisera Blåvittbacken för svaga insatser. Det märkliga är att han är bättre än någonsin.
Har du hört den om norrmannen Mats Solheim som spelade fotboll?
För Östersunds Bobo Sollander kunde ­karriären gått utför. Nu blir det Europa League istället.
Halmstads målvakt Isak Pettersson är kort i rocken, men vägrar se krocken.

Om Offside 5-2017
I årets femte nummer följer Johan Orrenius Alexander Axén under tränarens första arbetslösa dagar medan Anders Bengtsson träffar en av Allsvenskans bättre mittbackar som borde vara en av de sämre med tanke på vad han gått igenom. Vi har också en lång text om Neymar och hans entourage, ett fint reportage om framgångssagan Dalkurd och en granskande artikel om Champions League: turneringen fyller 25 år i år och vi tar reda på om det finns en framtid för fotbollens mest avskydda älskling. Dessutom: intervjuer med Mats Solheim, Bobo Sollander, Henrik Rydström, Jörgen Pettersson och tio sidor om fusk och fulspel.

Medverkande
Anders Bengtsson · Christian Daun · ­Sujay Dutt · Henrik Ekblom Ystén · Richard Kruuse · Daniel Nilsson · Johan Orrenius · Anna Simonsson · Fredrik Tillberg · Kristofer Öste.

Innehåll
Dalkurd · Alexander Axén · Champions League · David Boo Wiklander · Mats Solheim · Neymar · Fusk · Bobo Sollander · Isak Pettersson · Henrik Rydström